Rohelise pealinna töötuba

Tallinna Euroopa rohelise pealinna raames, osalesid meie 7-9 k klassid toidu säästliku ja jätkusuutliku tarbimise töötoas. Külas oli Peeter Pihel, Fotografiska Tallinn restorani peakokk ning pikki aastaid Eesti toidu ja jätkusuutlikkuse idee eestkõneleja.

Koolitus põhines jätkusuutlikkuse baaspõhimõtete selgitamisel - mis on hetkel murekohad ja kuidas õpilased saavad läbi enda tegevuse neid ja enda lähikonda mõjutada. Koolituse käigus tutvustatati noortele jätkusuutlikkuse mõistet, teemaga seotud suurimaid suurimaid murekohti, zero waste mõtteviisi, innovatiivsed võimalusi, kuidas säästlikumalt elada, toituda jne. Samuti pakkus härra Peeter noortele oma restoranis valmistatud soolaseid ja magusaid suupisteid.